Een huis kopen

Een woning kopen in Eindhoven kan een uitdaging zijn in deze tijd, gezien de krappe woningmarkt. Een uitdaging waar Deckers Makelaars zich graag in vastbijt. Laat je begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar die ieder hoekje van Eindhoven kent. Wij hebben veel kennis van de lokale huizenmarkt en een groot netwerk opgebouwd in de regio van Eindhoven. Wij creëren kansen voor jou, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je droomhuis realiseren.

Maak een afspraak 040-2121400

Voordelen van een woning kopen in regio Eindhoven onder professionele begeleiding

Wist je dat?

  Een aankoopmakelaar levert je juist geld op door brede kennis van regio Eindhoven en daaromheen
  Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen door mijn proactieve benadering
  Het aanbod van woningen is ruimer én eerder beschikbaar via een aankoopmakelaar 
  Deckers Makelaars zorgt voor een professionele vraagstelling, inspectie en observatie van een woning tijdens een bezichtiging
  Je krijgt de juiste prijs voor een woning door tactische onderhandeling in overleg met Deckers Makelaars
  Door ‘het vervelende werk’ uit handen te geven, kun jij met veel meer rust en tijdsbesparing focussen op de zoektocht naar je droomhuis

  Een woning bezichtigen kan soms al voordat deze op Funda staat
  Kosteloze eerste aankoopbezichtiging

Heb je een woning gezien die je wilt bezichtigen? Neem dan snel contact op. De eerste keer gaan wij altijd gratis met je mee. Bezichtigingen in de avond en op zaterdag zijn op afspraak mogelijk.

Maak een afspraak 040-2121400

Werkwijze bij het kopen van een woning

Stap 1: Vind je geschikte woning

Je bent vrij om zelf een geschikte woning te vinden, bijvoorbeeld via Funda, maar je mag ook mij inschakelen. Als VBO-aankoopmakelaar heeft Deckers Makelaars een ruimer aanbod in huizen en zijn wij eerder op de hoogte van woningen die in de verkoop gaan of nieuwbouwprojecten die worden gerealiseerd.

Stap 2: De bezichtiging

De bezichtiging wordt voor je geregeld door je aankoopmakelaar. Samen bezoek je het huis. De aankoopmakelaar kijkt naar onderhoud en eventuele gebreken. Jij hebt de tijd om te beoordelen of het huis voldoet aan je wensen.

Stap 3: Het onderzoek

Je aankoopmakelaar zet alles voor je op een rij. De woning wordt op papier nog een keer grondig doorgenomen door Deckers Makelaars. Blijkt er een bouwkundig onderzoek nodig te zijn? Dan wordt ook dit voor je geregeld.

Stap 4: De onderhandeling

Wil je tot koop overgaan? Dan gaat je aankoopmakelaar met je in gesprek over een biedingsstrategie en een openingsbod. De aankoopmakelaar maakt een eerlijke prijsberekening op basis van een aantal factoren, waaronder de marktwaarde van soortgelijke huizen.

Stap 5: Het koopcontract

Wordt het bod geaccepteerd? Dan volgt het opstellen van een koopcontract. Voordat je dit ondertekend, wordt dit nauwkeurig gecontroleerd door je aankoopmakelaar en met je doorgenomen. Zodat je precies weet waar je voor tekent.

Stap 6: De financiering

a het getekende koopcontract vertelt de aankoopmakelaar je het definitieve bedrag voor de koop van de woning. Heb je hulp nodig bij het vinden van een goede hypotheek? Deckers Makelaars adviseert en begeleid je waar nodig.