Woning taxeren

Wil je je woning laten taxeren in Eindhoven of omgeving? Goed dat je deze overweging maakt. Een gedegen taxatie is van groot belang! Wanneer een taxatie niet goed wordt uitgevoerd, kan dit behoorlijke consequenties hebben. Wellicht krijg je geen hypotheek of lening of vraagt de bank een extra investering van je, voordat deze een hypotheek verstrekt. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Deckers Makelaars verkoopt veel woningen, waardoor wij volledig op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen op de woningmarkt.

Vraag taxatie aan 040-2121400

Deckers Makelaars

voert een professionele en secure taxatie uit
levert binnen een week/ 2 weken een gedegen taxatierapport
realiseert een taxatierapport wat door alle banken wordt geaccepteerd
zorgt ervoor dat je een hypotheek of lening krijgt bij de bank
gelooft in snel handelen, open en eerlijke communicatie met alle partijen
werkt volgens de richtlijnen van het NWWI

Deskundig taxatierapport

Bij de taxatie van een woning wordt een schatting gemaakt van de verkoopwaarde door middel van een taxatierapport. Dit rapport heb je nodig bij de verkoop van je huidige woning en is vaak een vereiste bij het aanvragen van een hypotheek voor een nieuwe woning.
Bij de taxatie en waardebepaling van je woning wordt gekeken naar:

  • Huidige staat van je woning
  • Oppervlakte en woningtype
  • Omgeving

Onafhankelijke taxateur

Wist je dat een taxatie altijd wordt gedaan door een onafhankelijke (makelaar) taxateur en nooit door je aankoopmakelaar? Zo vindt er geen belangenverstrengeling plaats.

Deckers Makelaarsheeft ruime ervaring met het uitvoeren van taxaties. Bij ons kun je dan ook terecht voor een onafhankelijke, deskundige taxatie met een gedegen taxatierapport. Wij gaan voor kwaliteit!

Een taxatie wordt door ons uitgevoerd indien het te taxeren object binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor is gelegen.

Maak een afspraak 040-2121400